St.Petersburg med Østersjøcruise

avreise (27) 28 august, retur 3 (4) september

Trykk her for å åpne turinformasjon i egen PDF-brosjyre

PROGRAM:

De som ønsker å reise med buss tur/retur Stockholm møter til avtalt påstigning en dag tidligere enn Dag 1 i programmet under. Avreisetidspunkt og påstigning underveis blir avtalt ved påmelding.

Dag 1: Avreise fra Sola om morgenen kl. 09.20 via Flesland til Arlanda flyplass Stockholm kl.11.55. Etter ankomst blir vi hentet av vår buss som tar oss med til Stockholm. Her skal vi ha en rundtur med buss og får se de meste av byens severdigheter som: Grøna Lund, Skansen, Gamla Staden og selvfølgelig det flotte renessanseslottet. Så går turen til havnen hvor vi går om bord i cruisebåten Princess Anastasia som har avgang kl.17.30. Vi sjekker inn på våre lugarer og møtes senere til middag mens turen går gjennom Stockholm meget kjente flotte skjærgård.

Dag 2: Etter frokost og utpå formiddagen ankommer vi til Finlands hovedstad Helsinki. Vi kjører bussen vår i land og besøker de mest kjente stedene i byen, Senatstorget, Tempelkirken og parken med Sibeliusmonumentet m.m. Litt tid på egenhånd før turen går tilbake til båten som har avgang tidlig kveld. Møtes så til middag om kvelden.

Dag 3 og 4: Vi ankommer St. Petersburg etter frokost. Vi sjekker ut av båten og tar plass i vår buss på terminalen. Her møter vi vår lokalguide som vil vise oss denne flotte byen. Under oppholdet i St. Petersburg har vi et program som vil vise deg hva byen er kjent for. Byens indre bykjerne med sine palasser og kjente bygninger, bl.a. Vinterpalasset, Isakkatedralen, Palassplassen og Peter Paul festningen og byens hovedgate Nevskij prospekt. Vi skal besøke og ha omvisning Eremitasjen og Isakkatedralen. Vi skal også på et av de kjente folkloreforestillinger. Tid på egenhånd blir det også anledning til. Overnatting to netter på Hotel Azimut i sentrum av byen.

Dag 5: Etter frokost sjekker vi ut av hotellet og turen går til Peter den Stores sommerpalass ved Finskebukten. Her skal vi ha omvisning i nedre del av parken med sine fontener og bygninger. Etterpå setter vi kursen tilbake til byen og til terminalen. Vi går om bord i Princess Anastasia som har avgang tidlig kveld. Vi installerer oss på våre lugarer og møtes til middag om kvelden.

Dag 6: I dag går turen innom Helsinki med et meget kort opphold før turen går til Estlands hovedstad Tallin. Vi kjører bussen vår i land og har en sightseeingtur i byen, gamlebyen og sangerstadion er noen av byens kjente steder som vi vil se. Om kvelden setter vi kursen mot Stockholm og siste kveld om bord.

Dag 7: Etter frokost ankommer vi Stockholm. Vi sjekker ut av båten og tar plass i vår buss som tar oss med til Arlanda. Flyet har avgang kl. 12.45 via Gardermoen og ankommer Sola kl. 16.00.

De som følger bussen har en overnatting underveis og ankommer Stavanger neste dag. Avstigning underveis etter avtale ved bestilling.

 • Pris: 15.995 kr (forbehold om valutaendringer)
 • Avreise (27) 28 august, retur 3 (4) september.)
  Prisen inkluderer: 7 (9) dagers tur med halvpensjon, helpensjon i to dager i St. Petersburg, i dobbeltrom/dobbelt lugar fra middag første dag til frokost siste dag.
 • Tillegg for enkeltrom/enkeltlugar (1.800 kr)
 • Reiseleder og egen buss under hele turen.
 • Lokal byguide under oppholdet i St. Petersburg. Tillegg for enkeltrom/lugar
 • Turen er et samarbeid mellom Sverre Haga A/S og Leifs Reiser, begge med lang erfaring med gruppereiser til disse reisemålene.
 • Info og påmelding:
 • Reiseleder og medarrangør Leif Svangtun, tlf. 915 83 063, e-mail: leif@svangtun.com
 • Sjåfør og medarrangør: Koll Kyllingstad, tlf. 416 34 000, e-mail: magnus@hagabuss.no