Hei og vel møtt til 2020 sesongen!

Mitt navn er Leif Svangtun, og jeg er arrangør og reiseleder på turer med Leifs Reiser.

Georgia var et nytt reisemål for meg i 2019. «I eventyrland» mente Knut Hamsun at han var i da han skrev boka med samme navn etter et besøk i landet på 1800-tallet. Joda, «eventyrlandet» innfridde, flott natur fra mektige Kaukasus i nord til det frodige slettelandet i øst, rik på historie og kultur, gjestfrie mennesker, med god mat og drikke. Alt dette og mere til får du oppleve på denne turen. Opplegget for denne turen er et resultat av ønsker om justeringer som noen gjester gjorde på de to første turene.

Kroatias skjærgård er vel kjent for de fleste av oss. På cruiset med «MS Apolon 1» fra Dubrovnik til Split og retur får du oppleve dette. Vi besøker øyene Mljet, Brac og Hvar, og byene Makarska, Kurcula og den idylliske havnebyen Pomena. Turen går i slutten av juli med herlig temperatur både på land og i vann.

Elvecruise i Russland er populært. På cruiset Moskva-St.Petersburg, blir du kjent med byene Moskva og St.Petersburg i tillegg til interessante stopp underveis. På cruiset Moskva-Astrakhan blir du i tillegg til Moskva kjent med byene Nishny Novgorod, Kazan m.flere og ikke minst byen Volgograd (Stalingrad) hvor kampene under 2. verdenskrig tok en ny vending. Moskva-St.Petersburg går i august og Moskva-Astrakhan går i slutten av september…

Sri Lanka, står også på programmet. Sri Lanka, ble kåret av Lonely Planet som årets reisemål for 2019, ble rammet av en terroraksjon i påsken 2019. Derfor ble turen til Sri Lanka 2019 avlyst. Nå når situasjonen tyder på er blitt bedre vil det bli arrangert en ny tur i månedskiftet okt/nov. Det er 7.året turen blir arrangert og tidligere reisende har vært meget fornøyd med opplegget. Turen er en rundtur som ender opp med et fire dagers opphold på hotell ved Indiske hav i feriebyen Negombo. Er det ønske å forlenge oppholdet i Negombo utover de fire dagene lar det seg gjøre. Sri Lanka kan tilby sine gjester et behagelig subtropisk klima, 25-30 grader hele året, teproduksjon, krydder, flott natur, rikt dyreliv, flotte strender, god mat, spennende kultur og et meget gjestfritt opphold. Turen til dette spennende reisemålet går fra Stavanger med mellomlandinger til Colombo. Avreisetid og ankomsttid Stavanger gir enkle tilslutninger fra andre steder i Norge.

NB! For de som ønsker å reise på egenhånd til Sri Lanka kan jeg bistå med råd og veiledning til turopplegg, samt å knytte forbindelse til mine kontakter i Sri Lanka.

I tillegg til annonserte programturer arrangerer jeg gjerne turer i Europa, Baltiske stater, Polen eller Russland, for større eller mindre grupper. Det kan være personalturer, venneturer eller ulike gruppeturer, med ønske om flerdagsturer eller på ovale weekender, elvecruise eller storbybesøk. Min lange erfaring med reiser med norske grupper og mitt kjennskap til landet vi besøker, gjør at jeg kan presentere turprogrammer som jeg vet mine gjester vil sette pris på.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon og vel møtt til tur!
LEIFS REISER – når innholdet betyr mest!