Hei og vel møtt til 2019 sesongen!

Mitt navn er Leif Svangtun, og jeg er arrangør og reiseleder på turer med Leifs Reiser.

Sri Lanka, står også i år på programmet. Sri Lanka er kåret av Lonely Planet som årets reisemål for 2019. Det er 6.året turen blir arrangert og tidligere reisende har vært meget fornøyd med opplegget. Turen er en rundtur som ender opp med et fire dagers opphold på hotell ved Indiske hav i feriebyen Negombo. Er det ønske å forlenge oppholdet i Negombo utover de fire dagene lar det seg gjøre. Sri Lanka kan tilby sine gjester et behagelig subtropisk klima, 25-30 grader hele året, teproduksjon, krydder, flott natur, rikt dyreliv, flotte strender, god mat, spennende kultur og et meget gjestfritt opphold. Turen til dette spennende reisemålet går direkte fra Stavanger via London til Colombo. Avreisetid og ankomsttid Stavanger gir enkle tilslutninger fra andre steder i Norge.

NB! For de som ønsker å reise på egenhånd til Sri Lanka kan jeg bistå med råd og veiledning til turopplegg, samt å knytte forbindelse til mine kontakter i Sri Lanka.

I samarbeid med Sverre Haga Bussreiser tilbyr vi en tur til St.Petersburg med Østersjøcruise. I tillegg til besøk i Stockhoml, Helsinki og Tallin tilbyr vi tre hele visumfrie dager på hotell i St.Petersburg med fullt program. Velg mellom 7 eller 9 dagers tur. Fly eller buss tur/retur Stockholm hvor vi går om bord i MS Princess Anastasia. Avreise 27(fly) eller 28(buss) august.
Ny Georgiatur er satt opp med avreise 9. september, dette er en 8 dagers tur som inneholder det meste av programmet som den fulltegnede Georgiaturen den 27 mai.

NB! Nye turer kan bli annonsert i løpet av tiden framover.

I tillegg til annonserte programturer arrangerer jeg gjerne turer østover, Baltiske stater, Polen eller Russland, for større eller mindre grupper. Det kan være personalturer, venneturer eller ulike gruppeturer, med ønske om flerdagsturer eller på ovale weekender, elvecruise eller storbybesøk.
Min lange erfaring med reiser med norske grupper og mitt kjennskap til landet vi besøker, gjør at jeg kan presentere turprogrammer som jeg vet mine gjester vil sette pris på.

Min lange erfaring med reiser med norske grupper og mitt kjennskap til landet vi besøker, gjør at jeg kan presentere turprogrammer som jeg vet mine gjester vil sette pris på.

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon og vel møtt til tur!
LEIFS REISER – når innholdet betyr mest!

LEIFS REISER – når innholdet betyr mest!