St.Petersburg med Østersjøcruise

avreise (27) 28 august, retur 3 (4) september
Dette er turen for deg som vil vite mer om Russland og spesielt St. Petersburg. I tillegg til Østerjøcruise, besøker vi de tre flotte hovedstedene Stockholm, Helsinki og Tallin, alle med sine kjente severdigheter. Cruiset starter i Stockholm med cruisebåten Princess Anastasia, videre til Helsinki, så til St.Petersburg hvor skal ha tre hele dagers opphold og to hotellovernattinger med fullt program. Turen går så til Tallin og videre til Stockholm. Vi har med vår egen buss fra Sverre Haga som vi bruker ved bysightseeing i Stockholm, Helsinki og Tallin og under oppholdet i St.Petersburg. Velg mellom busstur med hotellovernatting underveis tur/retur Stockholm eller fly Sola-Stockholm tur/retur. Med fly/retur Stockholm er turen på syv dager. Med buss tur/retur Stockholm er turen på ni dager, samme pris for begge alternativer.
Pris
  • 15,995 kr (med forbehold om valutaendringer)

Tidspunkt
  • avreise (27) 28 august, retur 3 (4) september


Georgia

12-19 september
Flere og flere ønsker å besøke Georgia. Landet ble selvstendig i 1991 etter 70 år som en del av Sovjetunionen. Landet var og er sentralt beliggende i handelsveien mellom øst og vest, av de mange Silkeveier som ga stedene opp igjennom århundrer rikdommer og kontakter med omverden fra over 2000 år siden. Med utgangspunkt i hovedstaden Tbilisi skal vi besøke de mest kjente stedene, oppleve den flotte naturen og bli bedre kjent med landets kultur og rike tradisjoner. Georgia er også kjent for sin vinproduksjon så et besøk hos en produsent vil også være en naturlig del av vårt besøk i landet.
Pris
  • 17,400 kr (med forbehold om valutaendringer)

Tidspunkt
  • Avreise: 12 september, retur 19 september


Sri Lanka

13 februar og 23 oktober
Sri Lanka som ble kåret til «årets reisemål» av Lonely Planet i 2019. Lonely Planet gir ut reisehåndbøker og anbefalinger om reisemål over hele verden. Sri Lanka kan tilby sine gjester et behagelig subtropisk klima, 25-30 grader hele året, teproduksjon, krydder, flott natur, rikt dyreliv, flotte strender, god mat, spennende kultur og et meget gjestfritt opphold.
Pris
  • 20,900 kr (med forbehold om valutaendringer)

Tidspunkt
  • 13. februar og 23 oktober