Georgia

27 mai - 3 juni
Flere og flere ønsker å besøke Georgia. Landet ble selvstendig i 1991 etter 70 år som en del av Sovjetunionen. Landet var og er sentralt beliggende i handelsveien mellom øst og vest, av de mange Silkeveier som ga stedene opp igjennom århundrer rikdommer og kontakter med omverden fra over 2000 år siden. Med utgangspunkt i hovedstaden Tbilisi skal vi besøke de mest kjente stedene, oppleve den flotte naturen og bli bedre kjent med landets kultur og rike tradisjoner. Georgia er også kjent for sin vinproduksjon så et besøk hos en produsent vil også være en naturlig del av vårt besøk i landet.
Pris
  • 17,900 kr (med forbehold om valutaendringer)

Tidspunkt
  • Avreise: 27 mai, retur 3 juni


Kroatia cruise med MS «Apolon 1»

avreise 25 juli, retur 1 august
Kroatias skjærgård regnes blant de flotteste i Europa. Flere og flere har oppdaget de flotte byene Split, Dubrovnik og Makarska – for å nevne noen, og mange tar turer til bl.a. øyene Brac og Hvar. På denne turen får du oppleve disse og flere andre kjente steder. Vi cruiser oss gjennom Kroatias flotte skjærgård med MS «Apolon 1» 5*+ bygget i 2016. Båten har 19 lugarer fordelt på to dekk. Alle lugarer er utstyrt med aircondition, dobbelt eller to enkle senger. Det fri Wi-Fi om bord for gjestene. Soldekk med solsenger og en jacuzzi.
Pris
  • 17,500 kr (med forbehold om valutaendringer)

Tidspunkt
  • avreise 25 juli, retur 1 august


Elvecruise Moskva – St.Petersburg

avreise 9 august, retur 20 august
Bli med på elvecruise Moskva – St.Petersburg 2020: En tolv dagers tur med full pensjon fra Moskva til St. Petersburg. Gjennom 19 sluser fra 120 m.o.h. i Moskva via 162 m.o.h. i Moskvakanalen, elvene Volga, Sheksna, Svir og Neva ved 0 m.o.h i St.Petersburg. Innsjøene Beloye, Onega og Ladoga. Stoppesteder underveis Uglich, Yaroslav, Goritsy, Kizhy og Mandrogui. Hyggelig betjening om bord og flere tilbud av aktiviteter underveis; som russisk språkkurs, russisk folkesanger, russisk historie, div. konserter, kapteinens ”dinner”, vodkasmaking m.m. Vi har reservert lugarer på mellomdekket, lugarene er små, men praktisk innredet med garderobe og WC med dusj. To dager i Moskva og fire dager i St.Petersburg med fullt program.
Pris
  • 20,500 kr (med forbehold om valutaendringer)

Tidspunkt
  • avreise 9 august, retur 20 august


Elvecruise Moskva – Astrakhan

26 september - 9 oktober
En flott og innholdsrik tur på Volgaelven fra Moskva til elvens utløp i Astrakhan ved det Kaspiske hav. Turen starter med to dagers opphold i Moskva hvor du får se byens mest kjente steder. Flotte og interessante byer underveis til Astrakhan. Et av høydepunktene er besøket i Volgograd (Stalingrad) med sin betydning for begynnelsen på slutten av 2.verdenskrig. Hyggelig betjening om bord og flere aktiviteter underveis; russisk historie og språkkurs, russiske folkedanser og sanger, diverse konserter og kurs etc, dans hver kveld, kapteinens middag. Norsk reiseleder er med på hele turen. Gode muligheter for tilslutning fra flere norske byer.
Pris
  • 21,900 kr (med forbehold om valutaendringer)

Tidspunkt
  • Avreise 26 september, retur 9 oktober


Sri Lanka

21. oktober - 01. november
Sri Lanka, kåret til årets reisemål av Lonely Planet i 2013 og 2019. Behagelig klima, 25-30 grader hele året, teproduksjon, krydder, edelstener, flott natur, rikt dyreliv, flotte strender, god mat og spennende kultur. På denne 12 dagers turen får du anledning til å oppleve dette. En guidet rundtur til de mest kjente stedene som ender opp med fire hele dager i Negombo på et hotell beliggende på stranden ved Det indiske hav. Her kan du nyte livet og pleie kropp og sjel etter en begivenhetsrik rundtur.
Pris
  • 22,950 kr (med forbehold om valutaendringer)

Tidspunkt
  • Avreise: 21. oktober, retur 01. november